Ρεάλ Μαδρίτης: Λεβ ή Ραούλ αν φύγει ο Ζιντάν

Μεταξύ Γιόακιμ Λεβ και Ραούλ θα επιλεχθεί ο διάδοχος του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λεβ ή Ραούλ αν φύγει ο Ζιντάν

Οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν στην διερεύνηση της καλύτερης δυνατής επιλογής για τον πάγκο της ομάδας, σε περίπτωση που προκύψει «διαζύγιο» με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Και ο Τύπος της ισπανικής πρωτεύουσας, αποκαλύπτει ότι ο Γιόακιμ Λεβ βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Μαδριλένων.

Παρά το γεγονός ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα προτιμούσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον «Ζιζού» για ακόμη μία χρονιά, οφείλει να είναι προετοιμασμένος για κάθε περίπτωση. Και εφ' όσον ο Γάλλος τεχνικός αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατέστεροι αντικαταστάτες του, θεωρούνται ο Ραούλ και ο Λεβ, ο οποίος μετά το EURO θα φύγει από την εθνική Γερμανίας.

Ο Ραούλ είναι το «αγαπημένο παιδί» των Μαδριλένων κι έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στις μικρές ομάδες των «μερένχες», ενώ ο Λεβ είναι φιλόδοξος, έμπειρος και ικανός να οδηγήσει την Ρεάλ στο μέλλον.