Μάντσεστερ Σίτι: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αγκουέρο

Με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αγκουέρο

Μετά από δέκα χρόνια μίας εντυπωσιακής καριέρας με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Σέρχιο Αγκουέρο θα αποχωρήσει από τους «πολίτες» το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο και είναι έτοιμος να βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας στα γήπεδα της Ευρώπης.

Όπως είναι φυσικό, κορυφαίοι σύλλογοι της «γηραιάς ηπείρου», όπως η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι, έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αγκουέρο, ο οποίος σε 384 συμμετοχές, έχει σκοράρει 257 φορές για την Σίτι.

Ο Αργεντινός επιθετικός θέλησε να αποχαιρετήσει με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλους όσοι τον στήριξαν και κυρίως τους φιλάθλους της ομάδας:

«Όταν τελειώνει ένας κύκλος, προκύπτουν πολλές αισθήσεις. Μια τεράστια αίσθηση ικανοποίησης και υπερηφάνειας μένει σ ΄εμένα που έχω παίξει για την Μάντσεστερ Σίτι, δέκα πλήρεις σεζόν, κάτι ασυνήθιστο για έναν επαγγελματία παίκτη στην σύγχρονη εποχή. Δέκα σεζόν με σημαντικά γκολ, κατά την διάρκεια των οποίων κατάφερα να γίνω ο καλύτερος σκόρερ στην Ιστορία και να δημιουργήσω έναν άφθαρτο δεσμό με όλους εκείνους που αγαπούν αυτόν τον σύλλογο. Άνθρωποι που θα παραμείνουν για πάντα στην καρδιά μου.

Έπρεπε να συμμετάσχω στην εποχή της ανοικοδόμησης το 2011, και με τις συμβουλές των ιδιοκτητών και τις συνεισφορές πολλών παικτών, έχουμε κερδίσει μια θέση μεταξύ των μεγαλύτερων στον κόσμο. Το καθήκον να διατηρηθεί αυτή η άξια προνομιακή θέση, θα βαρύνει τους άλλους από τώρα και στο εξής. Όσο για εμένα, θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν, να κερδίζω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και να φέρνω πάντα περισσότερη χαρά στους θαυμαστές. Τότε θα αρχίσει ένα νέο στάδιο με νέες προκλήσεις και είμαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσω με το ίδιο πάθος και τον ίδιο επαγγελματισμό που απαιτεί το υψηλό επίπεδο».