Μπέιλ: «Θα γυρίσω στην Ρεάλ και... βλέπουμε»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε θέση στα σενάρια που τον θέλουν να μην επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον δανεισμό του στην Τότεναμ.

Μπέιλ: «Θα γυρίσω στην Ρεάλ και... βλέπουμε»

Οι πιθανότητες να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι σχεδόν μηδαμινές. Το ότι θα επιστρέψει στο Μπερναμπέου το καλοκαίρι όταν θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Τότεναμ, αυτό είναι κάτι που θα συμβεί. Το θέμα είναι αν θα παραμείνει ή όχι στην Ισπανία, κάτι το οποίο φαντάζει με τα έως τώρα δεδομένα σχεδόν απίθανο.

Ο Ουαλός άσος πήρε θέση σχετικά με όλα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μέλλον του στην Ρεάλ.

«Πρώτα απ’ όλα έχουμε τη φετινή σεζόν που φτάνει στο τέλος της, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και μετά έχουμε και το Γιούρο. Το συμβόλαιό μου αναφέρει ότι ανήκω και την επόμενη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό είπα ό,τι είπα πριν από μερικές μέρες. Δεν νομίζω ότι ήταν προσβολή για κάποια πλευρά. Είναι αυτό που πρέπει να κάνω νομικά, δηλαδή δεσμεύομαι με ένα έγγραφο και πρέπει να γυρίσω», είπε αρχικά ο Μπέιλ και κατέληξε:
«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα στην οποία ανήκω και στην Τότεναμ είμαι ως δανεικός έως το καλοκαίρι. Μετά τον δανεισμό η συμφωνία λέει ότι πρέπει να επιστρέψω στην Ισπανία. Ήθελα να παίξω και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα επιστρέψω, θα καθίσουμε με τον μάνατζέρ μου να δούμε τι γίνεται και θα αποφασίσουμε αναλόγως».