Προς αποχώρηση ο Μάντζουκιτς από τη Μίλαν

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Μάριο Μάντζουκιτς στη Μίλαν, ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί στους «ροσονέρι» και δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες.

Προς αποχώρηση ο Μάντζουκιτς από τη Μίλαν

Κοντά στην… πόρτα της εξόδου από την Μίλαν βρίσκεται ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει μέχρι τώρα τις προσδοκίες στον ιταλικό σύλλογο. Ο 34χρονος Κροάτης επιθετικός αποκτήθηκε από τους «ροσονέρι» μόλις τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει πάρει μέρος σε μόλις πέντε αναμετρήσεις των Μιλανέζων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ χρειάστηκε να μείνει και για αρκετό μεγάλο διάστημα εκτός δράσης λόγω των πολλών μυϊκών τραυματισμών που αντιμετώπισε.

Πληροφορίες στην Ιταλία υποστηρίζουν πως τα επόμενα ματς της Μίλαν θα είναι κομβικά για το μέλλον του στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», προκειμένου να πείσει την διοίκηση να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη περίοδο.

Ο Μάντζουκιτς έχει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για ένα επιπλέον έτος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας