Μίτσελ για Ράμος: «Δεν θα έφευγα από τη Ρεάλ»

Ο Μίτσελ μίλησε για την απόφαση του Σέρχιο Ράμος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας ότι εκείνος δεν θα έφευγε από τη «βασίλισσα».

Μίτσελ για Ράμος: «Δεν θα έφευγα από τη Ρεάλ»

Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, ο Μίτσελ μίλησε για την απόφαση του Ράμος.

Ο Ισπανός κόουτς τόνισε ότι αν εκείνος ήταν στη θέση του Σέρχιο Ράμος δεν θα έφευγε από τη "βασίλισσα". Θα προτιμούσε να μείνει στην ομάδα της Μαδρίτης έστω και με λιγότερα χρήματα.

«Νομίζω πως η Ρεάλ έκανε την αξιολόγησή της για τον Ράμος. Μιλάω για τον εαυτό μου και μπορώ να πώ ότι ακόμη και να κέρδιζα περισσότερα χρήματα σε κάποια άλλη ομάδα δεν μπορεί αυτό να συγκριθεί με το να παίζω για τη Ρεαλ», είπε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι θα έμενε στη Ρεάλ ακόμα και με λιγότερα χρήματα: «Εάν ήμουν ο Ράμος θα έμενα άλλα δέκα χρόνια στην Ρεάλ και με λιγότερα χρήματα. Επίσης να προσθέσω ότι εάν τέτοια ζευγάρια χωρίσουν τότε και οι δύο πλευρές λείπουν πολύ η μία στην άλλη. Ο Ράμος έχει την επιλογή στα χέρια του και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πει «ναι».