Μο Σαλάχ: «Μακάρι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

Ο άσος της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ αναδείχθηκε για ακόμη έναν μήνα, ως ο κορυφαίος παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας. Οι δηλώσεις του Αιγύπτιου για τη συνέχεια σε Premier League και Champions League.

Μο Σαλάχ: «Μακάρι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

Ο Σαλάχ κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Λίβερπουλ και για τον Φεβρουάριο και μετά τη βράβευσή του έκανε δηλώσεις για τη φετινή δύσκολη σεζόν για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, πρώτος σκόρερ στην Premier League, έκανε μία πρώτη ανασκόπηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου που δεν έχει ολοκληρωθεί βέβαια και η Λίβερπουλ κυνηγάει την έξοδο στο Champions League αλλά και τη διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Είμαι χαρούμενος για τα τελευταία μας αποτελέσματα, οπότε μακάρι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε.

Είναι δύσκολο για όλους μας λόγω της κατάστασης πού έχουμε βιώσει και της θέσης μας στην Premier League, όμως πιστεύω ότι θα βελτιωθεί.

Στο Champions League τα πηγαίνουμε καλά.

Δε θέλω να μιλάω απλά για τη σεζόν μου γιατί παίζουμε σαν ομάδα, οπότε θα έλεγα ότι είναι μία δύσκολη σεζόν για όλους μας, και χρειαζόμαστε απλά να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια. Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, μακάρι να το κάνουμε, και μακάρι να τα πάμε καλά και στο Champions League», τόνισε ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ.