Τα σενάρια για το μέλλον του Μουρίνιο στην Τότεναμ και τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν!

Στην Αγγλία δεν το κρύβουν ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να βρεθεί εκτός Τότεναμ το καλοκαίρι, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να  πει στην τετράδα της Premier League. Ήδη κυκλοφόρησαν στα μίντια και τα πρώτα ονόματα.

Τα σενάρια για το μέλλον του Μουρίνιο στην Τότεναμ και τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο, ο αποκλεισμός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε (νίκη 2-0 στο Λονδίνο, ήττα 0-3 στην Κροατία), είναι κάτι που δεν το έχουν χωνέψει οι φίλοι της Τότεναμ.

Τα αγγλικά μίντια εδώ και μερικές ώρες προσπαθούν να αναδείξουν ότι υπάρχει «θέμα» με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ότι δεν είναι δηλαδή καθόλου σίγουρη η θέση του στο «τιμόνι» των Λονδρέζων για την επόμενη σεζόν και πώς το μέλλον του θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στο... φίνις που θα κάνει στην Premier League.

Λέγεται λοιπόν ότι αν δεν καταφέρει να βάλει την Τότεναμ στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος, όπερ σημαίνει ότι αν δεν την βγάλει στο Champions League της επόμενης περιόδου, τότε τα μαντάτα θα είναι δυσάρεστα για τον ίδιο.

Υπάρχει η εκτίμηση ότι η Τότεναμ θα τον απολύσει! Μάλιστα, τα αγγλικά ΜΜΕ και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν μπει ήδη στη διαδικασία να αναζητήσουν και τον αντικαταστάτη του. Τα ονόματα των Μπρένταν Ρότζερς, Ράφα Μπενίτεθ, Κάρλο Αντσελότι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Νούνο Εσπίριτο είναι ορισμένα εξ αυτών.

Σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το καλοκαίρι για την Τότεναμ, εφόσον ο Μουρίνιο δεν καταφέρει να την βγάλει στο Champions League.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας