«Χτύπημα» με Τσιμίκα και Πασχαλάκη ετοιμάζει η Γαλατά Σαράι

Οι τουρκικές «Sabah» και «Fanatik» υποστηρίζουν ότι η Γαλατά Σαράι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση τόσο του Κώστα Τσιμίκα από τη Λίβερπουλ όσο και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ.

«Χτύπημα» με Τσιμίκα και Πασχαλάκη ετοιμάζει η Γαλατά Σαράι

Για την απόκτηση δύο Ελλήνων παικτών κινείται η Γαλατά Σαράι με στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τόσο η «Sabah» όσο και η «Fanatik» από την γειτονική Τουρκία τονίζουν ότι ο σύλλογος φιλοδοξεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Κώστα Τσιμίκα αλλά και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Το ενδιαφέρον της «Γαλατά» για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού και πλέον της Λίβερπουλ κρατάει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ το γεγονός ότι ο διεθνής άσος δεν έχει χρόνο στις συμμετοχής στις αναμετρήσεις των πρωταθλητών Αγγλίας κάνει την τουρκική ομάδα να ελπίζει σε συμφωνία.

Όπως προκύπτει, ο τουρκικός σύλλογος θέλει τον Τσιμίκα για δύο χρόνια με την μορφή δανεισμού, ενώ την ίδια στιγμή ο Έλληνας μπακ φέρεται να ζήτησε από τον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ, Οζάν Καμπάκ, να πάρει περισσότερες πληροφορίες για την Γαλατά Σαράι.

Την ίδια στιγμή, η τελευταία έχει στρέψει το βλέμμα της και για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον οποίο προορίζει για αναπληρωματικό τερματοφύλακα πίσω από τον βασικό Φερνάντο Μουσλέρα, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του.