Άρσεναλ: Κερδισμένος ο Αρτέτα στην κόντρα με Ομπαμεγιάνγκ

Τα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ στηρίζουν τον προπονητή Μίκελ Αρτέτα στην απόφασή του να αφήσει εκτός αγώνα με την Τότεναμ (2-1) τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος.

Άρσεναλ: Κερδισμένος ο Αρτέτα στην κόντρα με Ομπαμεγιάνγκ

Κέρδισε πόντους ο Μίκελ Αρτέτα μετά το περιστατικό με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που σημειώθηκε χθες (14/3) το απόγευμα.

Ως γνωστόν, ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ αποφάσισε να αφήσει καθηλωμένο στον πάγκο και να μη χρησιμοποιήσει καθόλου τον Γκαμπονέζο σκόρερ στο κυριακάτικο (14/3) ντέρμπι του Λονδίνου με αντίπαλο την Τότεναμ. Οι «κανονιέρηδες» πήραν το παιχνίδι με ανατροπή και σκορ 2-1 για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Άρσεναλ - Τότεναμ: Εκτός ενδεκάδας, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ομπαμεγιάνγκ

Όπως έγινε γνωστό, ο Ομπαμεγιάνγκ άργησε να φτάσει στο γήπεδο για τον αγώνα με τα «σπιρούνια» και ο Αρτέτα δεν άφησε το γεγονός να περάσει στο ντούκου, δεδομένου ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αφρικανός επιθετικός καθυστερεί να παραβρεθεί σε κάποια αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Η είδηση που βγαίνει μέσα από τις τάξεις της Άρσεναλ είναι ότι ο 39χρονος κόουτς έχει τη στήριξη από τα αποδυτήρια του αγγλικού συλλόγου, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του επικροτούν την απόφασή του να πράξει όπως έπραξε στο τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα του 31χρονου κυνηγού.

Μάλιστα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» υπενθυμίζει μεταξύ άλλων ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και ενώ ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό ο Ομπαμεγιάνγκ είχε μείνει αναγκαστικά πάλι εκτός ομάδας για ένα διάστημα, αφού είχε αποφασίσει να «χτυπήσει» τατουάζ.