Ομπαμεγιάνγκ: Έφυγε από το γήπεδο πριν ακόμη τελειώσει τις δηλώσεις του ο Αρτέτα

Ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ είναι το κεντρικό πρόσωπο στην Άρσεναλ παρά τη νίκη της ομάδας στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Τι γράφουν οι Άγγλοι για τον Γκαμπονέζο άσο και πως αντέδρασε που έμεινε εκτός αγώνα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ομπαμεγιάνγκ: Έφυγε από το γήπεδο πριν ακόμη τελειώσει τις δηλώσεις του ο Αρτέτα

Ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ καθυστέρησε να... εμφανιστεί στο «Emirates» και ο Μικέλ Αρτέτα τον άφησε εκτός ενδεκάδας στο ντέρμπι με την Τότεναμ, την Κυριακή το βράδυ. Μάλιστα δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον Γκαμπονέζο άσο.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Ομπαμεγιάνγκ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ δεν έμεινε να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας αλλά έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια. Μάλιστα συμπληρώνουν πως δεν έμεινε μαζί με τους άλλους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν καθόλου κι έκαναν ένα χαλάρωμα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Μουρίνιο.

Άρσεναλ - Τότεναμ: Εκτός ενδεκάδας, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ομπαμεγιάνγκ

«23 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα αποχώρησε από το γήπεδο με το αυτοκίνητό του. Ο Αρτέτα ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις δηλώσεις του» αναφέρουν σήμερα (15/3) στην Αγγλία για τον σπουδαίο επιθετικό της Άρσεναλ και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Αρτέτα: «Θα αποκλειστούμε αν κάνουμε αυτά τα λάθη στο Europa League»

Για το πειθαρχικό παράπτωμα του Ομπαμεγιάνγκ, ο Αρτέτα ρωτήθηκε την Κυριακή και απάντησε: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί κι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ομάδα. Είναι αρχηγός και συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Τράβηξα μία γραμμή, τελείωσε αυτό, προχωράμε παρακάτω και τώρα θα ευχαριστηθούμε τη νίκη μας».