Σόλσκιερ: Μιλάμε με τον Μπεϊγί για ανανέωση!

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενημέρωσε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε επαφές με τον Ερίκ Μπεϊγί για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Σόλσκιερ: Μιλάμε με τον Μπεϊγί για ανανέωση!

Την επομένη της ισοπαλίας (1-1) με την Μίλαν, στο Ολντ Τράφορντ, για την φάση των «16» του Εuropa League, ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της Κυριακάτικης (14/03) αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ για την 28η αγωνιστική της Premier League, ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε συζητήσεις με τον Έρικ Μπεϊγί, για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Όλα αυτά παρότι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ήταν το προηγούμενο διάστημα επιρρεπής στους τραυματισμούς, απουσιάζοντας από πολλά παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα... απέχει από τους τραυματισμούς με τον Νορβηγό να δηλώνει χαρούμενος με την πορεία της υγείας του 26χρονου Ιβοριανού που διανύει τον 5ο του χρόνο στους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι τον απέκτησαν από τη Βιγιαρεάλ

Εξάλλου οι μέτριες επιδόσεις των υπολοίπων αμυντικών της Γιουνάιτεντ τον τοποθετούν στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Σόλσκιερ όταν είναι διαθέσιμος.

Ο 48χρονος τεχνικός ανέφερε για τον Μπεϊγί: «Έχουμε αρχίσει τις συζητήσεις (για νέο συμβόλαιο). Ο Έρικ διατηρείται σε φόρμα περισσότερο καιρό, και είμαι ευχαριστημένος μαζί του. Ο τρόπος παιχνιδιού του, τον έκανε να χάσει πάρα πολλά παιχνίδια. Εκατό παιχνίδια δεν είναι πολλά για την περίοδο που βρίσκεται εδώ».

Το ισχύον συμβόλαιό του Μπεϊγί εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό μια ασίστ στο Europa League, κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.