«Βράζουν» στη Ρεάλ με τον διαιτητή του ματς με την Ατλέτικο

Έξαλλοι είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης με την αντιμετώπιση που έτυχαν από τον διαιτητή του αγώνα με την Ατλέτικο.

«Βράζουν» στη Ρεάλ με τον διαιτητή του ματς με την Ατλέτικο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης και στις τάξεις της υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον διαιτητή του ντέρμπι. Είναι έντονα τα παράπονα για τον Αλεχάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ, ο οποίος δεν τους έχει δώσει ένα πέναλτι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους ανθρώπους της Βασίλισσας ο ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι στο χέρι του Φελίπε στην περιοχή της Ατλέτικο. Έτσι η ομάδα τους δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι με την Ατλέτικο και η δυσαρέσκεια είναι πολύ έντονη.

Μάλιστα στη Ρεάλ "βράζουν" με τον συγκεκριμένο διαιτητή, διότι την έχει βρει στο δρόμο του 14 φορές. Σε όλα αυτά τα ματς η ομάδα της Μαδρίτης έχει πάρει μόλις τέσσερις νίκες. Στη Ρεάλ θεωρούν ότι δεν είναι τυχαίο πως ο συγκεκριμένο διαιτητής ορίζεται στα μεγάλα παιχνίδια της ομάδας τους.

Σύμφωνα με το επίσημο κανάλι της Ρεάλ ο Ερνάντεθ Ερνάντεθ έχει δέκα λάθη εις βάρος της ομάδας της Μαδρίτης. Εστίασαν στα ματς με τη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο και βρήκαν ότι δεν τους έχουν δοθεί τέσσερα πέναλτι, ενώ έχει αποβληθεί άδικα ο Σέρχιο Ράμος.

Δείτε και τη φάση για την οποία φωνάζει η Ρεάλ