Κλοπ: «Δεν έχουμε παρατήσει την Premier League»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως η Λίβερπουλ θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Premier League εκτός του Champions League

Κλοπ: «Δεν έχουμε παρατήσει την Premier League»

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Φούλαμ στις 16:00 για την 27η αγωνιστική της Premier League παραχώρησε στον αγγλικό Τύπο ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε πως οι πρωταθλητές δεν έχουν παρατήσει τη διεκδίκηση του τίτλου παρά το γεγονός πως βρίσκονται αρκετά πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Παίζουμε με την Φούλαμ και τρεις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζουμε την Λειψία και δεν έχουμε περάσει στον επόμενο γύρο. Δεν μπορώ να σκεφτώ την κατάκτηση του Champions League, καθώς πρέπει πρώτα να περάσουμε αυτόν τον δύσκολο γύρο.

Αυτή την εβδομάδα δίνουμε τρία παιχνίδια, με μόνο δύο μέρες να μεσολαβούν. Παίξαμε Πέμπτη, παίζουμε Κυριακή και ξαναπαίζουμε Τετάρτη. Θα δούμε ποιους θα παρατάξουμε την Κυριακή και στη συνέχεια ποιοι μπορούν να παίξουν την Τετάρτη. Δεν έχουμε όμως παρατήσει την Premier League, λόγω του Champions League και δεν θα συμβεί ποτέ αυτό».