Η επιπλέον πίεση στον Αρτέτα λόγω Ολυμπιακού

Ο Μικέλ Αρτέτα δέχεται μεγάλη πίεση μετά το 1-1 της Άρσεναλ με τη Μπέρνλι, αλλά έχει και έναν επιπλέον λόγο ενόψει Ολυμπιακού να είναι υπό πίεση.

Η επιπλέον πίεση στον Αρτέτα λόγω Ολυμπιακού

Μετά το 1-1 της Άρσεναλ με τη Μπέρνλι ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του, για το τι έφταιξε και χάθηκαν δύο βαθμοί και φυσικά στάθηκε και στο πέναλτι. Μίλησε, όμως και για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης "τεράστια".

Και δεν το είπε τυχαία ο Αρτέτα. Στην Άρσεναλ υπάρχει ήδη μεγάλη πίεση μετά το 1-1 με τη Μπέρνλι, αφού χάθηκε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια να πάρει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω της Premier League. Εκτός από αυτό, όμως, ο Ισπανός βρισκόταν υπό πίεση από τη στιγμή που βρέθηκε στο δρόμο του ο Ολυμπιακός.

Πέρσι οι "κανονιέρηδες" βίωσαν έναν σκληρό αποκλεισμό από τους πρωταθλητές Ελλάδας και στο βόρειο Λονδίνο δεν έχει ξεχαστεί όλο αυτό. Ο κόσμος το έχει στο μυαλό του και μάλιστα τον υπολογίζουν σοβαρά τον Ολυμπιακό σε βαθμό που να τον φοβούνται κιόλας.

Ο Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται συνεχώς υπό αμφισβήτηση και ξέρει ότι οι Πειραιώτες δεν ήταν και ό,τι καλύτερο μπορούσε να του τύχει αυτή τη στιγμή. Και όχι μόνο από άποψη δυναμικής, αλλά και από άποψη ότι πλέον επιβάλλεται να τον περάσει. Πρέπει να αποδείξει ότι πήρε εκδίκηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό είναι ένα επιπλέον βάρος στις πλάτες του Ισπανού προπονητή, ο οποίος εκεί που φάνηκε να ηρεμεί με το διπλό στο Λέστερ τώρα βρίσκεται ξανά με την πλάτη στον τοίχο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας