Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μουσιάλα στην Μπάγερν

Ο 18χρονος Τζαμάλ Μουσιάλα έβαλε την υπογραφή του στον πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και θα παραμείνει στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου ως το 2026.

Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μουσιάλα στην Μπάγερν

Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι διαπραγματεύσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Τζαμάλ Μουσιάλα.

Ο 18χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους Βαυαρούς για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Κόσμου ως το 2026, το οποίο μάλιστα είναι και το μεγαλύτερο σε διάρκεια από τους παίκτες του τρέχοντος ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Παράλληλα, αυτό είναι και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον νεαρό άσο, που έχει εντυπωσιάσει την φετινή αγωνιστική περίοδο με τις εμφανίσεις του και αποτέλεσε «Μήλον της Έριδος» όχι μόνο για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, που «έριζαν» για την απόκτησή του, αλλά ακόμα και για τις εθνικές ομάδας της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Ο Μουσιάλα, που έχει γεννηθεί στη Στουτγκάρδη αλλά στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες των Άγγλων, επέλεξε τελικά να παίξει στην ανδρική ομάδα της εθνικής Γερμανίας.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μετρά 28 εμφανίσεις και 4 γκολ με την φανέλα της Μπάγερν, ενώ όσον αφορά τις απολαβές του με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild» θα εισπράττει πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τα οποία βέβαια μπορεί να ανέβουν στα 6 εκατομμύρια ευρώ με βάση τα μπόνους επίτευξης στόχων που έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.