Νάβας: «Στη Ρεάλ δε με πίστεψαν»

Ο Κέιλορ Νάβας δήλωσε ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον πίστεψαν από την αρχή όσο θα έπρεπε, αντίθετα με την Παρί Σεν Ζερμέν, που από την πρώτη στιγμή ένιωσε την εμπιστοσύνη όλων.

Νάβας: «Στη Ρεάλ δε με πίστεψαν»

«Όταν έφτασα στη Μαδρίτη δεν προσπάθησα να αποδείξω ότι ήμουν καλύτερος τερματοφύλακας από τον Ίκερ (Κασίγιας) και ότι θα μπορούσα να είχα περισσότερη επιτυχία από αυτόν», δήλωσε ο Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός διεθνής τερματοφύλακας πλέον ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Προσπάθησα απλώς να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου έδωσαν και δούλεψα σκληρά, με ταπεινότητα. Αλλά στην αρχή, όταν έφτασα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένα μέρος του συλλόγου δεν πίστευε σε μένα. Σε κάθε περίπτωση, τώρα στη Παρί ΣΖ προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια με τους συμπαίκτες μου και νομίζω ότι έχω δείξει κάτι.

Στην Ισπανία, παραμένω με αυτήν την ιδέα: ένα μέρος του συλλόγου δεν ήταν μαζί μου, δεν μου έδειξαν τη σωστή εμπιστοσύνη, παρόλο που θα ευχαριστώ πάντα τους οπαδούς της Ρεαλ Μαδρίτης για όλη την αγάπη τους. Εδώ στη Παρί ΣΖ, ωστόσο, είμαι πολύ καλά και ένιωσα αμέσως την εμπιστοσύνη όλων», πρόσθεσε ο Κέιλορ Νάβας.