Παρουσίασε Γραμμόζη η Σάλκε: «Είναι ο σωστός άνθρωπος, στη σωστή θέση, τη σωστή ώρα!» (pics)

Η διοίκηση της Σάλκε παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας Δημήτρη Γραμμόζη την Τετάρτη (3/3), όπως και τον καινούργιο τεχνικό διευθυντή του κλαμπ Πέτερ Κνέμπελ, ο οποίος και εκθείασε τον Έλληνα κόουτς.

Παρουσίασε Γραμμόζη η Σάλκε: «Είναι ο σωστός άνθρωπος, στη σωστή θέση, τη σωστή ώρα!» (pics)

Ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι και με τη... βούλα πλέον ο νέος προπονητής της Σάλκε, καθώς παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από το γερμανικό κλαμπ το απόγευμα της Τετάρτης (3/3), μαζί με τον καινούργιο τεχνικό διευθυντή της ομάδας Πέτερ Κνέμπελ.

Ο τελευταίος εξύμνησε τον νεαρό Έλληνα κόουτς, λέγοντας χαρακτηριστικά τα ακόλουθα κατά την κοινή τους παρουσίαση:

«Από τη μία πλευρά, στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ από τους εναπομείναντες 11 αγώνες πρωταθλήματος. Από την άλλη, θα ήταν ανεύθυνο να μην τολμούσαμε να κοιτάξουμε και προς το μέλλον. Ο Γραμμόζης είναι ο σωστός άνθρωπος στο σωστό μέρος, τη σωστή ώρα».

Ο ίδιος ο Γραμμόζης στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε: «Ήταν δύο... πυρετώδεις μέρες. Πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα μου αποστολή και γνωρίζω που βρίσκομαι. Ξέρω πόσο οι φίλαθλοι αγαπούν τη Σάλκε και τι χρωστάμε στο κλαμπ.

Αισθάνθηκα αμέσως ότι ο Πέτερ Κνέμπελ θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί μαζί μου. Βλέπω τη Σάλκε ως μια μεγάλη πρόκληση και θέλω να μεταδώσω τη δυναμική αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου και στους παίκτες, ώστε να το βγάλουν στο γήπεδο.

Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά θέλουν να τα δώσουν όλα προκειμένου να κερδίσουν τον αγώνα το βράδυ της Παρασκευής (σ. 5/3 εντός έδρας με τη Μάιντς). Στο μικρό διάστημα που θα έχω μαζί τους δεν θα είναι δυνατό να δουλέψω εκτενώς σε κάποιο κομμάτι του παιχνιδιού τους ξεχωριστά, όμως είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν τι απαιτείται από αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάλκε: Νέος προπονητής ο Γραμμόζης (pic)

Σάλκε: Γράφουν ξανά για Γραμμόζη