Σάλκε: Γράφουν ξανά για Γραμμόζη

Ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σάλκε.

Σάλκε: Γράφουν ξανά για Γραμμόζη

Στη Γερμανία γράφουν ξανά για τον Δημήτρη Γραμμόζη και τη Σάλκε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σάλκε φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης, κάτι βέβαια που είχε ακουστεί και τις προηγούμενες φορές που η ομάδα βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Κρίστιαν Γκρος είναι ο τέταρτος προπονητής που απολύεται από την διοίκηση της Σάλκε, κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στις προηγούμενες περιπτώσεις είχε γραφτεί το όνομα του Γραμμόζη αλλά ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Kicker», ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Σάλκε είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Ο 42χρονος προπονητής θεωρείται από τους «βασιλικούς μπλε» ως μια καλή περίπτωση, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την ομάδα που βρίσκεται με το...ενάμιση πόδι στη β’ κατηγορία.

Ο διασυρμός της Σάλκε με 5-1 από την Στουτγάρδη αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας να… ξηλώνει τους πάντες, καθώς το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της Bundesliga δύσκολα μπορεί να χωνευτεί.

Έτσι λοιπόν, το διοικητικό συμβούλιο της Σάλκε ανακοίνωσε πως απολύεται όλη η αθλητική ηγεσία που βρίσκεται κάτω από τη διοίκηση.

Έτσι απολύθηκαν ο προπονητής Κρίστιαν Γκρος, ο βοηθός του Ράινερ Βίντμαϊερ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Γιόχεν Σνάιντερ, ο συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος Σάσα Ρίτερ και υπεύθυνος αποκατάστασης της Σάλκε, Βέρνερ Λόιταρντ...