Αρτέτα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στην Άρσεναλ»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, ενώ σχολίασε και τις φήμες περί αποχώρησης των Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ

Αρτέτα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στην Άρσεναλ»

Η Μπαρτσελόνα δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική της χρονιά και αρκετά Μέσα στην Ισπανία κάνουν λόγο για απομάκρυνση του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της ομάδας προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Μικέλ Αρτέτα.

Ισπανικά σενάρια για Αρτέτα και Μπαρτσελόνα!

Με δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στους «κανονιέρηδες».

Άρσεναλ: Φεύγει ο Λακαζέτ, έχει προτάσεις από Ρόμα και Μονακό

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Πάντα θα υπάρχουν φήμες όταν υπάρχουν εκλογές στην Μπαρτσελόνα. Είναι μια τεράστια ομάδα στην οποία έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και πάντα θα συνδέομαι με αυτή. Είμαι όμως απόλυτα συγκεντρωμένος στην δουλειά που έχω εδώ, στην οποία έχουμε πολλά να κάνουμε και το απολαμβάνω. Είναι τιμή μου που είμαι στα ηνία της και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ και θέλω να κάνουμε πολλά περισσότερα από ότι έχουμε ήδη κάνει μέχρι τώρα».

Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνς στη μετά-Σεμέδο εποχή και ενόψει Άρη - Άρσεναλ

Παράλληλα σχολίασε και τις φήμες περί αποχώρησης των Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Οριστικά στο Λονδίνο το Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League υποστήριξε για τον Γάλλο: «Έχει συμβόλαιο μαζί μας. Έπαιξε πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ακριβώς αυτό που του ζητάμε να κάνει. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του θα γίνουν σύντομα και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τον Γκαμπονέζο φορ σχολίασε: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσει μαζί μας. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, θα την αξιολογήσουμε και θα λάβουμε μια απόφαση σχετικά με αυτό».