Οριστικά στο Λονδίνο το Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Στο Λονδίνο στις 18 Μαρτίου θα γίνει οριστικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Άλλαξαν οι έδρες στο Τότεναμ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οριστικά στο Λονδίνο το Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση και ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε ότι θα βρει απέναντι του την Άρσεναλ άνοιξε μία κουβέντα για τη ρεβάνς και αν θα γίνει στο Λονδίνο. Θεωρούνταν απίθανο να μη γίνει στο Emirates, αφού το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει κλείσει τα σύνορα με την Ελλάδα, αλλά ούτε και το αντίστροφο.

Πλέον είναι οριστικό ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει τη ρεβάνς της 18ης Μαρτίου με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Η UEFA όρισε πριν λίγη ώρα τις έδρες των αγώνων και το οριστικό πρόγραμμα.

Μάλιστα είχαμε και αλλαγή έδρας στο ζευγάρι Τότεναμ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το δεύτερο παιχνίδι είχε βγει να γίνει στο Λονδίνο, αλλά από την UEFA δεν επιτρέπεται δύο ομάδες από την ίδια πόλη να παίξουν την ίδια μέρα. Έτσι είχε προβάδισμα η Άρσεναλ, διότι είχε κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας και η έδρα των αγώνων άλλαξε για το ματς της Τότεναμ.

Η ομάδα του Μουρίνιο στις 11 Μαρτίου θα παίξει στο Λονδίνο με τους Κροάτες και στις 18 Μαρτίου θα παίξει τη ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ. Την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός θα παίξει τη ρεβάνς με τους "κανονιέρηδες". Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 11 Μαρτίου στο "Γ. Καραϊσκάκης".