Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνς στη μετά-Σεμέδο εποχή και ενόψει Άρη - Άρσεναλ

Ο τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο «δένει» τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ανησυχεί, θεωρώντας ότι έχει λύσεις έως τη διακοπή του Μαρτίου.

Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνς στη μετά-Σεμέδο εποχή και ενόψει Άρη - Άρσεναλ

Σοβαρό πλήγμα για τον Ολυμπιακό ενόψει Άρη και κυρίως Άρσεναλ ο σοβαρός τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο. Το διάστημα της απουσίας του εκτιμάται στις έξι εβδομάδες και ήταν ένα σοκ στις τάξεις των Πειραιωτών το γεγονός ότι δεν θα είναι παρών στις διπλές αναμετρήσεις με τους «κανονιέρηδες» και στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για μία νέα ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως αντιμετωπίζει πολύ ψύχραιμα την κατάσταση. Ίσως να νιώθει πλέον πιο ασφαλής, επειδή ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και από βδομάδα αναμένεται να είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να παίξει πλάι στον Μπα κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ θα είναι φυσικά σε θέση να βοηθήσει και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (4/3). Το θέμα όμως είναι να είναι έτοιμος με την Άρσεναλ, σε ένα παιχνίδι που η ένταση θα είναι πολύ πιο υψηλή, ο συντελεστής δυσκολίας μεγαλύτερος και δεν θα έχει καμία σχέση όλα όσα συνάντησαν οι «ερυθρόλευκοι» στις αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν.

Το τέμπο που δίνουν οι αγγλικές ομάδες είναι τέτοιο που δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμο. Ο Σωκράτης μαζί με τον Μπα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Μαρτίνς τούς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και για αυτό το λόγο δεν δείχνει να ανησυχεί στη μετά-Σεμέδο (λόγω τραυματισμού του Πορτογάλου) εποχή.

Το ευχάριστο για τον κόουτς του Ολυμπιακού είναι ότι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πλην των γνωστών απουσιών (Αβραάμ, Βρουσάι).

Προς το παρόν, όμως, προέχει ο επαναληπτικός με τον Άρη και η Άρσεναλ μπορεί να περιμένει.