Ο Ζλάταν ξανακτύπησε για Λεμπρόν: «Οι αθλητές ενώνουν, δεν είναι πολιτικοί»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απάντησε στην… απάντηση του Λεμπρόν Τζέιμς και η κόντρα συνεχίζεται…

Ο Ζλάταν ξανακτύπησε για Λεμπρόν: «Οι αθλητές ενώνουν, δεν είναι πολιτικοί»

Νέο επεισόδιο καταγράφεται στην κόντρα που άνοιξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Σουδός είχε πει αρχικά, ο Λεμπρόν να σταματήσει να μιλάει για κοινωνικά και πολιτικά θέματα και να παίζει μπάσκετ στο οποίο είναι πολύ καλός.

Ο σταρ των Λέικερς από την πλευρά του, φυσικά απάντησε και είπε «δεν θα βγάλω τον σκασμό», τονίζοντας ότι θα μιλά για θέματα όπως η καταπίεση και ο ρατσισμός και μάλιστα είχε σύμμαχο τον Ενές Καντέρ που είπε ότι στην Αμερική αυτό λέγεται ελευθερία του λόγου.

Η «απάντηση» του Λεμπρόν στον Ζλάταν: «Δεν θα βγάλω τον σκασμό- Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ρωτήθηκε ξανά για τα όσα απάντησε ο Λεμπρόν και επέμεινε στην αρχική του τοποθέτηση. Σε συνέντευξη Τύπου στο Σανρέμο, ο Ζλάταν είπε…

«Ο ρατσισμός και η πολιτική είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εμείς οι αθλητές ενώνουμε τον κόσμο, η πολιτική διχάζει τον κόσμο. Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή σου, κάνουμε ό,τι κάνουμε για να ενώσουμε.

Ο Καντέρ την… έπεσε στον Ζλάταν για όσα είπε για τον Λεμπρόν: «Πείτε του…» (pic)

Δεν κάνουμε άλλα πράγματα στα οποία δεν είμαστε καλοί. Αλλιώς θα είχα ανάμειξη με την πολιτική. Οι αθλητές πρέπει να είναι αθλητές και οι πολιτικοί να είναι πολιτικοί!

Μένει να δούμε αν θα έχουμε και νέα απάντηση από τον Λεμπρόν Τζέιμς!