Η «απάντηση» του Λεμπρόν στον Ζλάταν: «Δεν θα βγάλω τον σκασμό- Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απάντησε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για το σχόλιό του, ότι καλύτερα να παίζει μόνο παρά να μιλάει για άλλα θέματα, όπως η πολιτική.

Η «απάντηση» του Λεμπρόν στον Ζλάταν: «Δεν θα βγάλω τον σκασμό- Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς… «παρότρυνε» τον Λεμπρόν Τζέιμς να επικεντρωθεί στο μπάσκετ στο οποίο είναι καλός και να μην μιλάει συνέχεια, γι άλλα θέματα, όπως η πολιτική, κάτι το οποίος δεν άρεσε φυσικά στον King James.

Ο Ζλάταν είπε, πιο συγκεκριμένα: «Είναι φαινόμενο, αλλά δεν μου αρέσει όταν αθλητές μιλούν για πολιτικά. Κάνε ό,τι είσαι καλός. Παίζω ποδόσφαιρο, επειδή είμαι καλύτερος σε αυτό, δεν είμαι πολιτικός. Αν ήμουν πολιτικός, θα έκανα πολιτική. Αυτό είναι το πρώτο λάθος που κάνουν οι διάσημοι, όταν γίνονται διάσημοι. Για εμένα είναι καλύτερο να αποφεύγεις συγκεκριμένα θέματα και να κάνεις όσα είσαι καλός, αλλιώς ρισκάρεις να κάνεις λάθος».

Η απάντηση από τον Λεμπρόν Τζέιμς ήρθε λίγες ώρες αργότερα:

«Δεν συμφωνώ… Στο τέλος της ημέρας δεν θα βγάλω τον σκασμό για πράγματα που είναι λάθος. Μιλάω για τους ανθρώπους μου, μιλάω για ισότητα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τον ρατσισμό, για να ψηφίζει κάποιος, για όσα γίνονται στην κοινότητα μας. Ήμουν μέρος της, έβλεπα τι συμβαίνει, βλέπω ακόμα τι συμβαίνει, έχω πάνω από 300 παιδιά στο σχολείο μου που περνάνε τα ίδια και χρειάζονται φωνή και εγώ είμαι η φωνή τους.

Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να λέω όσα συμβαίνουν όχι μόνο στην κοινότητα μου, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται να μείνω στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω πόση δύναμη έχει η φωνή μου. Είναι αστείο που το λέει πάντως. Γιατί το 2018, όταν ήταν στην Σουηδία, μιλούσε για τα ίδια πράγματα. Ένιωθε ρατσισμό για το επώνυμο του στο γήπεδο. Σωστά; Ναι. Είμαι ενημερωμένος. Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε. Κάνω τα μαθήματα μου».

Ο Ζλάταν τότε είχε πει: «Εάν το όνομά μου ήταν Σβένσον ή Αντερσον ή εάν ήμουν ξανθός, τότε τα media στη Σουηδία θα με υπερασπίζονταν. Αντιθέτως, μου επιτίθενται ακόμα, επειδή είμαι ο Ιμπραΐμοβιτς. Είναι καμουφλαρισμένος ρατσισμός και είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας