Tι είπε ο Αρτέτα για το 3-1 επί της Λέστερ, το ροτέισον και τους τραυματισμούς

Οι δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα μετά τη νίκη 3-1 της Άρσεναλ στο Λέστερ. Τι είπε για το ροτέισον που έκανε.

Tι είπε ο Αρτέτα για το 3-1 επί της Λέστερ, το ροτέισον και τους τραυματισμούς

H Άρσεναλ μετά την Μπενφίκα στο Europa League έκανε άλλη μια ανατροπή και νίκησε εκτός έδρας 3-1 τη Λέστερ για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Με σούπερ Πεπέ η Άρσεναλ ανατροπή 3-1 τη Λέστερ (highlights)

Ο προπονητής της Μικέλ Αρτέτα ήταν πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τo μόνο άσχημο νέο ήταν ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Σμιθ Ρόου λίγο μετά την ισοφάριση.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αρτέτα δήλωσε:

Για το παιχνίδι

«Είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα, για τον χαρακτήρα που έδειξε. Ήμασταν συμπαγείς, με αυτοπεποίθηση. Η ενέργεια και η θετικότητά μας ήταν πραγματικά καλή»

Για τους τραυματισμούς

«Είναι τρελό αν σκεφτείς τα λεπτά που παίζουν αυτοί οι παίκτες χωρίς να έχουν κάνει διακοπές και προετοιμασία»


Για Μαρτινέλι:

«Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να κάνει τα πράγματα δύσκολα για μένα. Είναι ένας παίκτης που θα μας δώσει πολλά, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο και πρέπει να βρούμε τα σωστά παιχνίδια για να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε στο γήπεδο»

Για Τσάκα:

«Πρέπει να είναι το παράδειγμα στο γήπεδο με τον χαρακτήρα και την αποφασιστικότητά του. Πιθανώς έχει παίξει περισσότερα λεπτά από οποιονδήποτε άλλο παίκτη αλλά συνεχίζει».

Για τον Γουίλιαν

«Ήταν πολύ καλός, το είχαμε δει (ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση) στην προπόνηση τις τελευταίες εβδομάδες. Άλλαξε το παιχνίδι εναντίον της Μπενφίκα όταν μπήκε αλλαγή και σήμερα ήταν το ίδιο καλός»

Για το ροτέισον:

«Θέλω να κάνω ροτέισον και να δώσω την ευκαιρία σε παίκτες. Ο μόνος τρόπος γι' αυτό είναι να παίξουν. Είμαι τόσο χαρούμενος που ακόμα και με πολλές αλλαγές μπορούμε να πιάνουμε τόσο υψηλή απόδοση».