Με σούπερ Πεπέ η Άρσεναλ ανατροπή 3-1 τη Λέστερ (highlights)

H Άρσεναλ μετά την Μπενφίκα στο Europa League έκανε άλλη μια ανατροπή και νίκησε εκτός έδρας 3-1 τη Λέστερ για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Με σούπερ Πεπέ η Άρσεναλ ανατροπή  3-1 τη Λέστερ (highlights)

Αν και με αρκετές αλλαγές στην 11αδα της και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα από το «Κινγκ Πάουερ» επικρατώντας 3-1 της Λέστερ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League έσπασε την αρνητική παράδοση που την ήθελε να φεύγει με απώλειες από το Λέστερ εδώ και έξι χρόνια.

Τα κατάφερε αφού η ίδια έβαλε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση, «δωρίζοντας» το γκολ στον Τίλεμανς μόλις στο 6ο λεπτό. Σε αντίθεση ωστόσο με άλλα ματς, έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια.

Κυριαρχώντας στο γήπεδο ισοφάρισε στο 39’ με γυριστή κεφαλιά του Νταβίντ Λουίς μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν και πήρε προβάδισμα με πέναλτι του Λακαζέτ στο 45’+2’).

Μάλιστα σημείωσε και τρίτο γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μετά από τρομερή αντεπίθεση που τελείωσε εύκολα ο Πεπέ (52΄)

To μόνο άσχημο νέο για τον Μικέλ Αρτέτα ήταν ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Σμιθ Ρόου λίγο μετά την ισοφάριση.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σογιούντσου, Έβανς (69' Αμαρτέι), Καστάνιε, Τόμας (46' Ολμπράιτον), Τίλεμανς, Μπαρνς (51' Ουντέρ), Περέιρα, Εντιντί, Βάρντι, Ιχεανάτσο

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τίρνεϊ, Σοάρες, Μάρι, Λουίς, Γουίλιαν, Πεπέ, Ελνένι (66' Τόμας Παρτέι), Σμιθ Ρόου (42' Όντεγκααρντ), Τζάκα, Λακαζέτ (84' Ομπαμεγιάνγκ)