Τα πρώτα σενάρια στην Αγγλία για την πιθανότητα απόλυσης του Μουρίνιο!

Σε περίπτωση που δεν βγει Ευρώπη η Τότεναμ, τότε ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια που κυκλοφορούν στην Αγγλία.  

Τα πρώτα σενάρια στην Αγγλία για την πιθανότητα απόλυσης του Μουρίνιο!

Καθόλου καλή δεν είναι η κατάσταση στην Τότεναμ το τελευταίο διάστημα μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει στο παθητικό της και σε αυτές τις ήττες είναι και ένας αποκλεισμός από το Κύπελλο.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην 9η θέση της Premier League και ήδη άρχισαν τα πρώτα σενάρια στην Αγγλία ότι σε περίπτωση που δεν βγουν Ευρώπη τη νέα σεζόν, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ σκούρα για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η «Daily Mail» κάνει ανοικτά λόγο για απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού, εφόσον δεν καταφέρει να σώσει την παρτίδα έως τον Μάιο και δεν βγάλει την Τότεναμ έστω στο Europa League.

Το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια στους ομίλους του Champions League έχει αρχίσει να απομακρύνεται, καθώς βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την τέταρτη Τσέλσι.

Δεν πρόκειται για διαφορά που δεν καλύπτεται, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζει η Τότεναμ, πιο πιθανό είναι να χάσει κι άλλο έδαφος παρά να καλύψει το -6.

Μάλιστα, στην Αγγλία έχουν ήδη ακουστεί διάφορα ονόματα που μπορεί να παίξουν για τον πάγκο της Τότεναμ το καλοκαίρι, εφόσον απολυθεί ο Μουρίνιο. Δύο εξ αυτών είναι του Νάγκελσμαν της Λειψίας και του Ρότζερς της Λέστερ.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι ο Μουρίνιο θα πουλήσει ακριβά το... τομάρι του. Ακόμα κι αν του ζητήσουν τη λύση της συνεργασίας οι άνθρωποι της Τότεναμ, ο Πορτογάλος τεχνικός θα διεκδικήσει μία «γερή» αποζημίωση. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το 2023 και ο ετήσιος μισθός του είναι κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ!