«Λευκή πετσέτα» ο Κλοπ: «Δεν καλύπτεται η διαφορά» (vid)

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα από τη Λέστερ (3-1) παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι ουσιαστικά εκτός πρωταθλήματος.

«Λευκή πετσέτα» ο Κλοπ: «Δεν καλύπτεται η διαφορά» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι η Λίβερπουλ είναι πρωταθλήτρια πριν αυτό επιβεβαιωθεί και μαθηματικά. Φέτος και ευρισκόμενη πίσω με δέκα βαθμούς από την Μάντσεστερ Σίτι- μετά την ήττα με 3-1 από τη Λέστερ- και με δύο ματς περισσότερα, παραδέχθηκε ότι… η διαφορά δεν καλύπτεται.

Αρχικά, ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στο πρώτο- οριακό- γκολ της Λέστερ, λέγοντας ότι «πετύχαμε ένα σπουδαίο γκολ, αλλά μετά δεχθήκαμε ένα… περίεργο. Νομίζω ότι είναι οφσάιντ. Παιχνίδι με ένα περίεργο σκορ. Για 75 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά χάσαμε 3-1. Αυτό δείχνει την περίεργη κατάσταση στην οποία είμαστε».

Premier League: Θρίαμβος για τη Λέστερ, με ανατροπή τη Λίβερπουλ (Highlights)

Για το δεύτερο γκολ των «αλεπούδων», που ήρθε μετά από ασυνεννοησία του Άλισον με τον Οζάν Καμπάκ, επισήμανε πως «ξέραμε πριν από το ματς ότι ο Οζάν είναι καλός παίκτης, αλλά ξέραμε ότι δεν είναι συνηθισμένος σε όλα όσα κάνουμε στο γήπεδο. Στον Άλισον αρέσει να βγαίνει και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Αυτά τα λάθη συνήθως συμβαίνουν στην διάρκεια της προετοιμασίας και τους κάναμε δώρο. Δώσαμε και το τρίτο γκολ πολύ εύκολα και μετά το ματς είχε τελειώσει. Δεν μπορώ να το δεχθώ, ήμασταν πολύ ανοιχτοί».

Όσο για τη συνέχεια παραδέχθηκε: «Πρέπει να αποφεύγουμε λάθη και ασυνεννοησίες. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα λάθη του VAR, αλλά η κατάσταση είναι στα χέρια μας. Ο μοναδικός μας δρόμος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να παλέψουμε και να δουλέψουμε σκληρά. Ακόμα μπορούμε να το κάνουμε αυτό και πρέπει να το κάνουμε».