Η ανατροπή του Τσούμιτς και η οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Τσούμιτς κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος του κλίμα στην Ισπανία και πλέον είναι πρωταγωνιστής στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Η οψιόν αγοράς που έχει μπει στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η ανατροπή του Τσούμιτς και η οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό

Τον Δεκέμβριο το όνομα του Νίκολα Τσούμιτς είχε εμπλακεί σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια. Μάλιστα ο Ερυθρός Αστέρας ήταν η ομάδα που είχε δείξει πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για να αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με αυτό το καθεστώς στη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Στην Ισπανία υπήρχε προβληματισμός για την εικόνα του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειχνε ότι δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί στην καριέρα του. Εκείνο το διάστημα τα ισπανικά Μέσα θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη την αποχώρηση του από τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά. Ο Τσούμιτς όχι απλά δεν έφυγε από την Ισπανία, αλλά έχει ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα. Για να είμαστε και πιο σωστοί έχει περάσει στο επίπεδο να αποθεώνεται σχεδόν καθημερινά. Αυτή η αλλαγή δεν οφείλεται μόνο στη συνεισφορά του στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της Χιχόν.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Νταβίντ Καγιέχο έδωσε την εξήγηση του για την αλλαγή του Τσούμιτς. «Αντιλαμβάνεται πλέον τα πάντα πολύ καλύτερα κάθε φορά και έχει βελτιωθεί αρκετά στην άμυνα, ενώ και στην επίθεση είναι πολύ καλύτερος», ανέφερε ο τεχνικός της Χιχόν.

Τις εξελίξεις παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στον Ολυμπιακό, αφού μη ξεχνάμε ότι με τον ποδοσφαιριστή έχουν συμβόλαιο έως το 2024. Στη συμφωνία που έχει γίνει με τη Χιχόν έχει μπει και οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του δίνει μάχη για την άνοδο στη La Liga και βρίσκεται στην 4η θέση έξι βαθμούς μακριά από την 2η που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Εάν η Χιχόν καταφέρει και πάρει την άνοδο είτε απευθείας, είτε μέσω των μπαράζ τότε θα το δει διαφορετικά το θέμα του Τσούμιτς, αφού στο ταμείο της θα μπει ένα πολύ μεγάλο ποσό.