Λίβερπουλ: Χωρίς Φαμπίνιο με Λέστερ - Οι δηλώσεις του Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (13/2) αγώνα με αντίπαλο τη Λέστερ στο «King Power Stadium» ξεκαθάρισε πως ο Φαμπίνιο δεν υπολογίζεται. Τι είπε ακόμη για το ματς, τον Καμπάκ, τους τραυματίες και τον Άλισον

Λίβερπουλ: Χωρίς Φαμπίνιο με Λέστερ - Οι δηλώσεις του Κλοπ

Δεν θα παίξει κόντρα στη Λέστερ αύριο (13/2) ο Φαμπίνιο. Αυτό είπε στη σημερινή (12/2) συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μίλησε για το ματςαλλά και τις μεταγραφές των Καμπάκ, Ντέιβις.

«Ο Φαμπίνιο δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Λέστερ. Αποκόμισε έναν ακόμη μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός από τον αγώνα. Πραγματικά, δεν ξέρω. Θα δούμε εάν θα προλάβει τη Λειψία.

Ο Βάρντι θα αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση για τους Ντέιβις, Καμπάκ, καθώς είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και δεν πρέπει να λάβει πάσες.

Έχουμε κάνει μερικές προπονήσεις με τα δύο παιδιά, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες στο ρόστερ μας.

Δεν έχουμε καθόλου επιθετική ή κατηγορηματική διάθεση. Βρεθήκαμε μαζί σε αυτήν την κατάσταση και είμαστε σε απόλυτα μαζί σε αυτήν. Δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να σας ανησυχεί, δεν δείχνουμε κανέναν με το δάχτυλο. Θέλουμε να φτιάξουμε τα πράγματα μαζί και θα τα καταφέρουμε μαζί.

Δεν μπορούσα να σέβομαι περισσότερο τη δουλειά του Ρότζερς. Η δουλειά που κάνει και κάνει είναι πραγματικά πολύ καλή. Είχαν επίσης κάποια προβλήματα τραυματισμού και το αντιμετώπισαν σωστά και τώρα είναι μια ομάδα που ανταγωνίζεται πραγματικά. Έτσι προσεγγίζουμε το παιχνίδι.

Ο Ρότζερς και οι παίκτες είναι αρκετά έξυπνοι για να χρησιμοποιήσουν την περασμένη σεζόν, αφού δεν έχασαν παίκτες και μπόρεσαν να προσθέσουν, έκαναν καλή δουλειά.

Μερικά πράγματα χάνονται αν δεν παίρνεις τα αποτελέσματα κάθε εβδομάδα. Ο ρυθμός είναι δύσκολος να βρεθεί, όταν συνεχίζεις να φέρνεις παίκτες. Είδα μια πολύ σίγουρη ομάδα εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και συνολικά και τις τελευταίες εβδομάδες.

Χάσαμε λόγω ατομικών λαθών. Μήπως ο Μπρένταν προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια ομάδα χωρίς αυτοπεποίθηση; Δεν νομίζω. Θα αλλάξουμε ξανά και θα προσπαθήσουμε ξανά».

Για τον Άλισον είπε:

«Είχαμε μια μικρή συζήτηση. Δεν ήταν χαρούμενος για αυτό που συνέβη. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι οι τερματοφύλακες σε μια μακρά καριέρα κάνουν λάθη. Είναι σπάνιο ένας παίκτης της ποιότητας του Άλισον να κάνει αυτό το λάθος και στη συνέχεια να κάνει και δεύτερο σε ένα παιχνίδι.

Δεν του ασκήθηκε καμία κριτική από τα παιδιά εδώ. Όλοι γνωρίζουν πόσο καλός είναι».

Για τον Καμπάκ:

«Είναι ακόμα νέος, όμως διαθέτει εμπειρία και έχει συνηθίσει να παίζει μπροστά σε πολλούς φιλάθλους. Είναι συνηθισμένος σε αυτό».

Για τον τραυματισμό του Κεϊτά:

«Είχε μυϊκό πρόβλημα και ήταν ελαφρώς μεγαλύτερο (από την αρχική εκτίμηση). Είναι πίσω στο γήπεδο αλλά δεν έχει ακόμη προπονηθεί με την ομάδα».

Για την επιστροφή του Ζότα:

«Ο Ντιόγκο είναι κοντά στην επιστροφή του, αλλά όχι όσο κοντά είναι ο Κεϊτα. Ο Ζότα ίσως επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες, αυτό φαίνεται κάπως πιθανό.

Θα επιστρέψει πρώτα κανονικά στις προπονήσεις και έπειτα θα δούμε πόσο θα του πάρει.

Πρέπει να το αποδείξουμε το Σάββατο. Είχαμε καλές προπονήσεις μέχρι στιγμής – μια πολύ σημαντική σήμερα. Αυτή την εβδομάδα έπαιξαν πολλές ομάδες και έδωσαν απίστευτα έντονα παιχνίδια. Ήταν μια καλή εβδομάδα για προπόνηση στα σίγουρα αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε έτοιμοι».