Αυτοκτόνησε, λόγω κατάθλιψης, ο Γκαρσία της αργεντίνικης, Γοδόι Κρουζ!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, της Αργεντίνικης, Γοδόι Κρουζ, Σαντιάγκο Γκαρσία, έδωσε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 30, μόλις, ετών, νικημένος από την κατάθλιψη... 

Αυτοκτόνησε, λόγω κατάθλιψης, ο Γκαρσία της αργεντίνικης, Γοδόι Κρουζ!

Το νήμα της ζωής του έκοψε ο ίδιος ο Σαντιάγκο Γκαρσία, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Ουρουγουάης και της Αργεντινής.

Βλέπετε ο 30χρονος, αποκαλούμενος «Μόρο» (σ. «μαύρος» λόγω του χρώματος του), Ουρουγουανός επιθετικός ήταν επιθετικός Γοδόι Κρουζ από πενταετίας.

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μεντόσα και οι Αρχές αποφάνθηκαν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Το τελευταίο διάστημα - κι ενώ είχε τεθεί στο περιθώριο της ομάδας του από τα τέλη του προηγύμενου χρόνου - δεχόταν ψυχιατρική θεραπεία, δίνοντας «μάχη» με την κατάθλιψη.

Με 17 γκολ σε 26 συμμετοχές τη σεζόν 2017/18, ήταν ένας από τους πιο ικανούς στράικερ της Primera Division στην Αργεντινή, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν και στις Νασιονάλ Μοδεβιδέο, Ατλέτικο Παραναένσε και Κασίμπασα.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «TyC Sports», είχε προτάσεις από τρεις διαφορετικές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του και συγκεκριμένα από Βελέζ Σάρσφιλντ, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Εστουδιάντες.

Αλλά προφανώς όλα αυτά δεν ήταν αρκετά στην ταραγμένη του ψυχολογία και κατέφυγε στο απονενοημένο διάβημα της αυτοχειρίας.