Κλοπ: «Τώρα έχουμε περισσότερες επιλογές στην άμυνα»

Αισιόδοξος φάνηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την απόκτηση των Μπεν Ντέϊβις και Οζάν Καμπάκ, εν όψει και του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι

Κλοπ: «Τώρα έχουμε περισσότερες επιλογές στην άμυνα»

Μπορεί μέχρι χτες ο Γιούργκεν Κλοπ να δήλωνε ότι δεν έχει λόγο να χαμογελάει, ωστόσο σήμερα (6/2) καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Λίβερπουλ, τους Μπεν Ντέϊβις και Οζάν Καμπάκ. Ο Γερμανός τεχνικός παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία οι δύο παίκτες να προσαρμοσθούν το ταχύτερο δυνατό στην ομάδα, καθώς έχει μεγάλες προσδοκίες απ' αυτούς όσον αφορά τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι (7/2, 18:30), ο Κλοπ σχολίασε: «Έχουν συμβεί πολλά τις τελευταίες εβδομάδες και προσπαθήσαμε να τα λύσουμε» και πρόσθεσε: «Τώρα έχουμε νέες επιλογές, και αυτό είναι καλό. Αυτά είναι τα καλύτερα νέα. Τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ο Μπεν Ντέϊβις και ο Οζάν Καμπάκ, έχουν όλα όσα χρειάζονται, το συντομότερο δυνατό. Στην άμυνα, κάνουμε πράγματα με ακρίβεια. Πρέπει να κρατήσουμε την γραμμή, να κατεβούμε και να ανεβούμε την κατάλληλη στιγμή. Κάθε ομάδα κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Θα δούμε πόσο γρήγορα μπορούν να μάθουν».