Μουρίνιο: «Δύσκολο να δεχθείς να χάνεις έτσι, είναι επώδυνο»

Για την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι και το πέναλτι που «έκρινε το παιχνίδι» μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Μουρίνιο: «Δύσκολο να δεχθείς να χάνεις έτσι, είναι επώδυνο»

Η Τσέλσι έφυγε νικήτρια από την αναμέτρηση με την Τότεναμ, λόγω του γκολ-πέναλτι του Ζορζίνιο στο 24'.

Ωστόσο, ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Ζοσέ Μουρίνιο αμφισβήτησε έντονα αυτό το πέναλτι, το οποίο αισθάνθηκε ότι έκρινε το παιχνίδι.

Εξηγώντας τη διαφωνία του με τον διαιτητή της συνάντησης Μάρινερ, μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους διαιτητές στην Premier League. Νοιάζομαι γι' αυτόν και του έχω έναν μεγάλο θαυμασμό. Αυτό μου επιτρέπει να του πω ότι δεν μου άρεσε η παρουσία του. Ένα πέναλτι έκρινε το παιχνίδι. Ένα πέναλτι που δεν ήταν πέναλτι. Είναι κάτι που είναι δύσκολο να δεχτείς, να χάνεις το παιχνίδι έτσι είναι λίγο επώδυνο».

«Μας λείπουν πολλοί σημαντικοί παίκτες αλλά το πνεύμα που δείξαμε στο δεύτερο μισό του αγώνα ήταν άψογο. Ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι μου δίνει θετικά συναισθήματα. Ας ελπίσουμε ότι ο Χάρι Κέιν θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. Παίζουμε με τη Γουέστ Μπρομ την Κυριακή και εκείνοι χρειάζονται πόντους όσο και εμείς, για διαφορετικούς λόγους», πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχασε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, για πρώτη φορά σε 327 αγώνες του.

Επιπλέον, είναι η πρώτη φορά που η Τότεναμ υφίσταται τρεις συνεχόμενες ήττες στην Premier League από τον Νοέμβριο του 2012.