Ο Ντι Μαρία εξόργισε τον Κούμαν: «Πολλές πιθανότητες να έρθει ο Μέσι στην Παρί»

Την πεποίθηση ότι ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να έρθει στην Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ανχέλ Ντι Μαρία, εξοργίζοντας τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος έκανε λόγο, με τη σειρά του, για «έλλειψη σεβασμού».

Ο Ντι Μαρία εξόργισε τον Κούμαν: «Πολλές πιθανότητες να έρθει ο Μέσι στην Παρί»

Ο Ανχέλ Ντι Μαρία σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες του χρόνου να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι. «Νομίζω πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθει αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι», είπε ο Αργεντινός για τον συμπατριώτη του, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην ανανέωση συμβολαίου του Νεϊμάρ, όσο και στο δικό του μέλλον:

«Μιλάμε με την ομάδα. Είμαι 32 χρονών, ο Νεϊμάρ είναι νεότερος είναι πιο εύκολο γι' αυτόν να μιλήσει και να συμφωνήσει. Μιλάμε με την ομάδα, είμαι χαρούμενος στην Παρί και θέλω να συνεχίσω εδώ».

Η τοποθέτησή του αυτή εξόργισε τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για μένα αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού προς την Μπαρτσελόνα. Είναι λάθος να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα, ειδικά πριν τους αγώνες του Champions League.

Δεν είναι δίκαιο, δεν δείχνει σεβασμό προς την Μπαρτσελόνα να μιλάνε για ένα παίκτη που είναι δικός μας με αυτό τον τρόπο. Μιλάμε συνέχεια για τον Μέσι, που παίζει στην Μπαρτσελόνα, την ώρα που έχουμε μία αναμέτρηση μαζί τους».

Νωρίτερα για τον αγώνα με την Γρανάδα και το 5-3 στην παράταση είχε πει: «Είναι απίστευτο, το ποδόσφαιρο είναι απίστευτο. Η ομάδα ήταν τεράστια».