Ο δισέγγονος του Μουσολίνι, η Λάτσιο και το «Dancing with the stars»

Από τις ακαδημίες της Λάτσιο στην δεύτερη ομάδα του ιταλικού συλλόγου βρέθηκε ο δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι, Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι, που πέρσι είχε πάει μέρος και στο «Dancing with the stars».

Ο δισέγγονος του Μουσολίνι, η Λάτσιο και το «Dancing with the stars»

Με την δεύτερη ομάδα της Λάτσιο θα συνεχίσει να προπονείται και να αγωνίζεται πλέον ο Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι.

Πρόκειται για τον δισέγγονο του Μπενίτο Μουσολίνι, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής και ηγέτης του φασιστικού κόμματος στην Ιταλία και κυβέρνησε τη χώρα από το 1922 έως το 1943, ενώ υπήρξε και σύμμαχος του Αδόλφου Χίτλερ οδηγώντας τη χώρα του στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο 18χρονος Ρομάνο Φλοριάνι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στις ακαδημίες των «λατσιάλι», ωστόσο οι εξαιρετικές του εμφανίσεις από τη θέση του μπακ εντυπωσίασαν τους ανθρώπους της ομάδας που αποφάσισαν να του δώσουν... προαγωγή. Παράλληλα μάλιστα, υπάρχει και η εκτίμηση στον σύλλογο πως αν ο νεαρός παίκτης συνεχίσει να εξελίσσεται στο άθλημα, τότε κάλλιστα μία μέρα θα μπορεί να παίξει και στην πρώτη ομάδα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρομάνο Φλοριάνι μαγνητίζει τα φώτα της δημοσιότητας. Το όνομά του είχε βρεθεί και πέρσι στο επίκεντρο, όταν συμμετείχε στο «Dancing with the stars», έχοντας παρτενέρ την μητέρα του Αλεσάντρα, η οποία είναι πολιτικός, πρώην ηθοποιός, μοντέλο και… εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι.

Πάντως, όπως τονίζει σε δημοσίευμά της η «Messaggero», η Αλεσάντρα Μουσολίνι τονίζει πως ο γιος της απέχει από την πολιτική και «στο μυαλό του βρίσκεται μόνο το ποδόσφαιρο».