Σταν Φαλκς για Γιακουμάκη: «Δεν υπάρχει πρόταση που να ενδιαφέρει και τους δύο»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Φένλο, σκοράρει συνεχώς και ήδη ακούγεται πως θα πάρει μεταγραφή. Τι είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ολλανδικής ομάδας, Σταν Φαλκς.

Σταν Φαλκς για Γιακουμάκη: «Δεν υπάρχει πρόταση που να ενδιαφέρει και τους δύο»

Ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Φαλκς ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση που να ικανοποιεί και την ομάδα και τον Γιώργο Γιακουμάκη, έτσι ώστε ο διεθνής φορ να αποχωρήσει!

Μπορεί ο Γιακουμάκης να γίνει Μαχλάς;

«Υπάρχουν αυξανόμενες πιθανότητες ο Γιακουμάκης να μείνει μαζί μας. Και ελπίζω επίσης ότι θα παραμείνει», δήλωσε ο Φαλκς στην De Telegraaf και πρόσθεσε: «Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον γι' αυτόν, αλλά θα πρέπει να είναι μια πρόταση που να ενδιαφέρει και τον παίκτη και εμάς. Μέχρι τώρα, τίποτα δεν υπάρχει που να μας ενδιαφέρει και τους δύο. Ο Γιακουμάκης είναι ρεαλιστής, γνωρίζει επίσης ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές γι' αυτόν το καλοκαίρι».

Γιακουμάκης... φευγάτος: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο ματς»

Για την εξαιρετική πορεία του Γιακουμάκη φέτος, υποστήριξε: «Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα σκοράρει τόσο πολύ. Εάν βασίζατε τις προβλέψεις καθαρά στα στατιστικά του, δεν θα καταφέρναμε να το μαντέψουμε. Αλλά κοιτάμε και άλλα πράγματα. Ψάχναμε έναν επιθετικό που ήθελε να σηκώσει τα μανίκια και να παίξει για την ομάδα. Είδαμε αυτά τα χαρακτηριστικά στον Γιακουμάκη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας