Γιακουμάκης... φευγάτος: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο ματς»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε λίγο πριν από το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. «Φορούσα τη φανέλα της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος. Αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα».

Γιακουμάκης... φευγάτος: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο ματς»

Σκοράρει... κατά ριπάς και είναι λογικό, λίγο πριν από το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, να είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Ο λόγος για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος χθες βρήκε απέναντί του την καλύτερη άμυνα της Ολλανδίας, αυτή της Φίτεσε και έβαλε τέσσερα γκολ στη νίκη, με 4-1, της Φένλο.

Ο 26χρονος Ελληνας επιθετικός, με το δεύτερο καρέ του στη φετινή σεζόν, έφτασε τα 20 γκολ μετά από 19 αγωνιστικές και είναι ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie.

Ο Γιακουμάκης μίλησε για το μέλλον του στην De Telegraaf και σχολιάσε το γεγονός ότι απομένουν λίγες ημέρες για το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου: «Είμαι ακόμα εδώ. Μένουν ακόμη λίγες μέρες. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φορούσα τη φανέλα της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος γι αυτό. Αλλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα ισχύει για το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Δεν είναι μόνο η δική μου απόφαση, αλλά είναι απόφαση και του συλλόγου. Εάν γίνει μια πολύ μεγάλη προσφορά, πρέπει να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα».

Υποστήριξε πάντως ότι δεν ασχολείται με τις ομάδες που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του: «Δεν είμαι απασχολημένος με το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες. Ο μάνατζερ μου μπορεί να το κάνει αυτό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τόσο συγκεκριμένο θα πρέπει να το σκεφτώ. Είναι, επίσης, μια δύσκολη στιγμή φυσικά λόγω του κορονοϊού, που επηρεάζει τις επιλογές που πρέπει να κάνουν οι σύλλογοι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας