Μπενφίκα - Άρσεναλ: Αναζητούν έδρα οι Πορτογάλοι!

Η Πορτογαλία βρίσκεται στην «κόκκινη λίστα» της Αγγλίας λόγω κορονοϊού και η Μπενφίκα αναζητεί νέα έδρα για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο πλαίσιο των «32» του Europa League

Μπενφίκα - Άρσεναλ: Αναζητούν έδρα οι Πορτογάλοι!

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν στις 19 Φεβρουαρίου Μπενφίκα και Άρσεναλ στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League και οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε αναζήτηση πόλης και γηπέδου για να γίνει κανονικά η αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, η Πορτογαλία βρίσκεται στην «κόκκινη λίστα» της Αγγλίας και σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό, τον Μπόρις Τζόνσον, όσοι έρχονται από χώρες που βρίσκονται στη λίστα, θα είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών.

Άρα, οι Λονδρέζοι δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε κάθε αθλητική δραστηριότητα για δέκα ημέρες (είτε αυτό είναι πρωτάθλημα και Κύπελλο, είτε είναι προπόνηση).

Πάντως, η UEFA είχε μεριμνήσει για τέτοιου είδους αποφάσεις και επιτρέπει την αλλαγή έδρας ακόμα και χώρας για τη διεξαγωγή αγώνων. Μένει να παρθεί η απόφαση για το που θα διεξαχθεί τελική η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.