Ο Ντάρνταϊ διάδοχος του Λαμπαντία στην Χέρτα Βερολίνου

Η Χέρτα Βερολίνου ανακοίνωσε την επιστροφή του Παλ Ντάρνταϊ, ο οποίος θα διαδεχτεί τον Μπρούνο Λαμπαντία στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Ντάρνταϊ διάδοχος του Λαμπαντία στην Χέρτα Βερολίνου


Ο Παλ Ντάρνταϊ θα καλύψει το κενό στον πάγκο της Χέρτα μετά την απόλυση του Μπρούνο Λαμπαντία. Η διοίκηση της ομάδας του Βερολίνου έλυσε την συνεργασία της με τον 54χρονο προπονητή λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων την φετινή αγωνιστική περίοδο. Όπως αποδείχτηκε όμως, δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του. Με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την επιστροφή του Ντάρνταϊ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 44χρονος, που υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας από το 1997 ως το 2011, είχε αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας της Χέρτα το καλοκαίρι του 2019 για να αναλάβει την ομάδα νέων του συλλόγου. Πλέον όμως, επέστρεψε στο πόστο του και θα επιδιώξει να βοηθήσει την Χέρτα να κερδίσει την παραμονή της στην Bundesliga.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Βερολίνου βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, ήτοι δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία της 8 παιχνίδια της στον θεσμό.

Ο Ντάρνταϊ αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στον πάγκο της Χέρτα στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη το προσεχές Σάββατο (30/1) για την 19η αγωνιστική της Bundesliga.