Εϊμπάρ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σκόρερ με πέναλτι ο τερματοφύλακας Ντμίτροβιτς για το 1-0! (vid)

Κεφάλι στο σκορ πήρε η Εϊμπάρ στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με την πρωτοπόρο της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μάρκο Ντμίτροβιτς!

Εϊμπάρ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σκόρερ με πέναλτι ο τερματοφύλακας Ντμίτροβιτς για το 1-0! (vid)

Επίτευξη γκολ από τερματοφύλακα είχαμε στο παιχνίδι της Εϊμπάρ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα για τη 19η αγωνιστική της La Liga!

Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 11ο λεπτό της συνάντησης σε ανατροπή του Μούτο από τον Καράσκο. Ο προπονητής της Εϊμπάρ, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα και είπε στον Μάρκο Ντμίτροβιτς να πάρει την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών.

Ο 29χρονος Σέρβος γκολκίπερ ήταν εύστοχος απέναντι στον ομόλογό του της πρωτοπόρου του ισπανικού πρωταθλήματος, Γιαν Όμπλακ, και έδωσε το προβάδισμα στην Εϊμπάρ επί της Ατλέτικο με 1-0.

Ταυτόχρονα ο Ντμίτροβιτς με την επιτυχία του αυτή έγινε μόλις ο έβδομος τερματοφύλακας στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που σκοράρει, μετά τους Σανταμαρία, Φενόι, Τσιλαβέρτ, Πρατς, Νάτσο Γκονθάλεθ και Αρανθούμπια.

Δείτε το βίντεο της εύστοχης εκτέλεσης του πέναλτι από τον Ντμίτροβιτς: