Λίβερπουλ: Με Τσιμίκα στην αποστολή κόντρα στην Μπέρνλι

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην αποστολή της Λίβερπουλ για το αποψινό (21/1) παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι, για πρώτη φορά από τον περασμένο Δεκέμβρη.

Λίβερπουλ: Με Τσιμίκα στην αποστολή κόντρα στην Μπέρνλι

Στην αποστολή της Λίβερπουλ για το σημερινό (21/1) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπέρνλι συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού απουσίαζε από τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, όταν τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Πλέον όμως αποθεραπεύτηκε πλήρως και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, για το αποψινό ματς.

«Ο Τσιμίκας επιστρέφει μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο στις 27 Δεκεμβρίου με την Μίντιλαντ για το Champions League και τον κράτησε εκτός για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της θρυλικής ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Σημειώνεται ότι οι «κόκκινοι» αγνοούν τη «γεύση» της νίκης στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια στην Premier League και πλέον φιλοδοξούν να γυρίσουν «σελίδα» και να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών, ώστε να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει στον βαθμολογικό πίνακα από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μαζί με τον Τσιμίκα επιστρέφει επίσης και ο Τζόελ Μάτιπ, που επίσης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Δείτε την ανάρτηση της Λίβερπουλ:

Δείτε και την 11άδα της Λίβερπουλ στο ματς: