Αρτέτα: Κρίμα για Παπασταθόπουλο, αλλά έχουμε πολλούς στόπερ και ξένους...

Ο μάνατζερ της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, αφού ευχαρίστησε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, λέγοντας ότι δεν ήταν εύκολη η απόφαση της αποδέσμευσης του, ενώ απέδωσε στην πληθώρα αμυντικών και ξένων το «διαζύγιο»

Αρτέτα: Κρίμα για Παπασταθόπουλο, αλλά έχουμε πολλούς στόπερ και ξένους...

Στην αποπομπή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τις τάξεις της Άρσεναλ αναφέρθηκε ο Μίκελ Αρτέτα.

Ο Ισπανός μάνατζερ των «κανονιέρηδων», ευχαρίστησε τον 32χρονο διεθνη Έλληνα στόπερ είχε μόνο καλά λόγια για κείνον ενώ τόνισε πως «ήταν δύσκολη η απόφαση να τον αφήσουμε να φύγει».

Παράλληλα εξήγησε τους λόγους που άφησε να φύγει έναν, κατά δήλωση του: «...επαγγελματία και φοβερό άνθρωπο για να συνεργαστείς. Είναι κρίμα γιατί φέτος είχαμε πάρα πολλούς κεντρικούς αμυντικούς και πολλούς ξένους παίκτες, οπότε έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Το πήρε πολύ καλά, ήταν υποστηρικτικός και συνεργάσιμος, οπότε από τα βάθη της καρδιάς μου του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω μαζί του».

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» σχολίασε και την επικείμενη μεταγραφή του Μεσούτ Εζίλ στη Φενερμπαχτσέ, αναφέροντας πως «η κατάσταση με τον κορωνοϊό καθυστερεί το τελευταίο βήμα επειδή υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στην Τουρκία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν τις ανακοινώσεις. Πιστεύω πως όλα πηγαίνουν καλά αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, έκανε πολλά για την Άρσεναλ αλλά αυτήν την στιγμή θέλουμε να πάμε σε άλλη κατεύθυνση την ομάδα».