Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρούν το καλοκαίρι Ζιντάν και παίκτες

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι Ζινεντίν Ζιντάν θα αποτελέσει παρελθόν για την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και κάποιοι παίκτες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρούν το καλοκαίρι Ζιντάν και παίκτες

Το κάζο που υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης από την Αλκογιάνο (2-1) στο Copa Del Rey φέρνει εξελίξεις. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που η «βασίλισσα» αποκλείστηκε από ομάδα τρίτης κατηγορίας, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες και με 42χρονο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια της.

Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει μετά την ήττα ότι «έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι ντροπή, μπορεί να συμβεί. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί».

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κύκλος του Γάλλου τεχνικού στους «μερένχες» θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ενώ την πόρτα της εξόδου θα ακολουθήσουν και ορισμένοι παίκτες. Η διοίκηση θέλει να προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ και και να εντοπίσει έναν νέο προπονητή που θα χτίσει την ομάδα από το μηδέν.

Όσον αφορά τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται σε δύσκολη θέση στη Ρεάλ, είναι αρκετοί εκείνοι που θα αποχαιρετήσουν. Μεταξύ άλλων, βρίσκεται και ο Σέρχιο Ράμος, όπως και οι Μαρσέλο και Ίσκο, που προστέθηκαν στη λίστα.