Αϊντχόφεν: Κινδυνεύει με τιμωρία ο Ρότζερ Σμιντ για την επίθεση στον διαιτητή Νιχάους

Ο αθλητικός δικαστής άνοιξε φάκελο για την επίθεση του προπονητή της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ στον διαιτητή Μπας Νιχάους στον αγώνα με τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Αϊντχόφεν: Κινδυνεύει με τιμωρία ο Ρότζερ Σμιντ για την επίθεση στον διαιτητή Νιχάους

Η Αϊντχόφεν νίκησε εκτός έδρας τη Φόλενταμ με 2-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας

Ο προπονητής της, Ρότζερ Σμιντ έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του τερματοφύλακα Λαρς Ούνερσταλ ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έκανε μερικές σωτήριες επεμβάσεις ενώ αναγνώρισε ελαφρυντικά στους παίκτες για την απόδοσή τους.

Φόλενταμ - Αϊντχόφεν 0-2: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο

«Με βάση την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε να κερδίσουμε. Ήταν φυσιολογικό η ομάδα να παρουσιαστεί κουρασμένη στο πρώτο ημίχρονο. Το Σάββατο παίξαμε σε χιονισμένο τερέν και σε τεχνητό χλοοτάπητα. Πριν από αυτό το ματς, παίξαμε εναντίον της AZ και του Άγιαξ. Ήταν το τέταρτο παιχνίδι μας σε εννέα ημέρες. Και παίξαμε σχεδόν με την ίδια σύνθεση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλές επιλογές παικτών» είπε.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας από τους φετινούς στόχους της Αϊντχόφεν. «Δεν είναι ποτέ εύκολη διοργάνωση. Γι 'αυτό και η Αϊντχόφεν έχει σηκώσει το τρόπαιο μόνο 3 φορές τα τελευταία 30 χρόνια» υπενθύμισε ο Σμιντ ο οποίος έχει μπερδέματα και με την αθλητική δικαιοσύνη, μετά τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή Μπας Νιχάους στον αγώνα με τη Σπάρτα (5-3).

Αϊντχόφεν: Ο Σμιντ ξιφούλκησε εναντίον του διαιτητή Νιχάους που είχε σφυρίξει στο Άρης - ΠΑΟΚ

Ο αθλητικός δικαστής άνοιξε φάκελο με την υπόθεση και ο Σμιντ κινδυνεύει με τιμωρία. Λόγω των αγώνων το κλαμπ ζήτησε και έλαβε παράταση προκειμένου να παραδώσει τα έγγραφα που ζήτησε ο δικαστής.