Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Με Αλ Ντουχαΐλ ή Αλ Αχλί η Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά

Τον νικητή του ζευγαριού Αλ Ντουχαΐλ - Αλ Αχλί θα αντιμετωπίσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Με Αλ Ντουχαΐλ ή Αλ Αχλί η Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ζυρίχη η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 4 ως τις 11 Φεβρουαρίου, με την συμμετοχή και της Μπάγερν Μονάχου, η οποία κατέκτησε την περσινή αγωνιστική περίοδο το τρόπαιο του Champions League, μετά τον νικηφόρο τελικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα ξεκινήσουν την πορεία τους από τα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Αλ Ντουχαΐλ - Αλ Αχλί, στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό του θεσμού. Η πρώτη μετέχει ως πρωταθλήτρια Κατάρ και οικοδέσποινα, ενώ η δεύτερη ως πρωταθλήτρια Αφρικής.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, μία εκ των Τίγκρες - Ουλσάν θα αναμετρηθεί με την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, η οποία θα προκύψει μετά τον τελικό ανάμεσα στην Παλμέιρας και την Σάντος που είναι προγραμματισμένος για τις 30 Ιανουαρίου στο Ρίο.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου στο γήπεδο «Education City», που βρίσκεται στο Αλ Ραγιάν του Κατάρ, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και το «μικρός τελικός» .

Υπενθυμίζεται ότι η FIFA έχει προχωρήσει στη διάθεση εισιτηρίων για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της διοργάνωσης, εφόσον πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ από τον φετινό θεσμό απέσυρε την συμμετοχή της η εκπρόσωπος της Ωκεανίας, Όκλαντ, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στη Νέα Ζηλανδία λόγω κορονοϊού, με αποτέλεσμα η Αλ Ντουχαΐλ να προκριθεί άνευ αγώνα από τον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

2ος ΓΥΡΟΣ
4/2: Αλ Ντουχαΐλ - Αλ Αχλί (Α)
4/2: Τίγκρες-Ουλσάν (Β)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
8/2: Νικητής (Α) – Μπάγερν Μονάχου (1)
7/2: Νικητής (Β) – Κάτοχος Κόπα Λιμπερταδόρες (2)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
11/2: Ηττημένος Ημιτελικού (1) - Ηττημένος Ημιτελικού (2)

ΤΕΛΙΚΟΣ
11/2: Νικητής Ημιτελικού (1) - Νικητής Ημιτελικού (2)