Με κόσμο το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Κατάρ

Η FIFA προχωρά στη διάθεση εισιτηρίων για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια στο Κατάρ, αλλά εφόσον πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις

Με κόσμο το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Κατάρ

Η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται στο τρίτο κύμα προκαλώντας τεράστια προβλήματα σε όλον τον πλανήτη, αλλά η FIFA έχει άλλα σχέδια.

Συγκεκριμένα η Παγκόσμια Ομοσπονδία έβγαλε στη διάθεση του κόσμου εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα υπάρξουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Εφόσον κάποιος θέλει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια, θα πρέπει να έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του αρνητικό τεστ του κορονοϊού μέχρι και 72 ώρες νωρίτερα.

Επίσης, τα εισιτήρια δεν είναι διαθέσιμα προς όλους αλλά για όσους έχουν πιστωτική κάρτα VISA και μόνο, ενώ τα εισιτήρια του τελικού δεν έχουν βγει ακόμη προς πώληση.

Στο μεταξύ χωρίς την ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, Όκλαντ, θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η εκπρόσωπος της Ωκεανίας ανακοίνωσε ότι δε θα μπορέσει να ταξιδέψει στην χώρα διεξαγωγής της διοργάνωσης λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στη Νέα Ζηλανδία, εξ’ αιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το γεγονός αυτό ευνοεί την Αλ Ντουχαΐλ, η οποία είχε κληρωθεί με την Όκλαντ στον 1ο γύρο, και θα περάσει άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο ξεκινώντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά τις 4 Φεβρουαρίου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί μεταξύ 4 και 11 Φεβρουαρίου, με τις Μπάγερν Μονάχου, Αλ Αχλί, Ουλσάν, Τίγκρες, Αλ Ντουχαΐλ και μίας εκ των Παλμέιρας ή Σάντος, να μπαίνουν στην διεκδίκηση του τροπαίου.