Premier League: Ρεκόρ ο Μπρούνο Φερνάντες, 4η φορά «Παίκτης του μήνα» την ίδια χρονιά!

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, αναδείχθηκε μετά τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη παίκτης του μήνα στην Premier League κι έγινε ο πρώτος που πήρε το εν λόγω βραβείο για 4η φορά μέσα στο ίδιο έτος!

Premier League: Ρεκόρ ο Μπρούνο Φερνάντες, 4η φορά «Παίκτης του μήνα» την ίδια χρονιά!

Η άνοδος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν απεικονίζεται μόνο σε συλλογικό επίπεδο με την... μοναξιά της, πλέον, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

Σ' αυτό το πλαίσιο ο Μπρούνο Φερνάντες αναδείχθηκε, μετά τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη «Παίκτης του Μήνα» στην κορυφαία κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου από τη διοργανώτρια αρχή με βάση τα πεπραγμένα του (σ. 3 γκολ κι ισάριθμες ασίστ).

Μάλιστα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έφτασε τα τέσσερα βραβεία παίκτη του μήνα μέσα στο 2020, αριθμός που δεν έχει προηγούμενο, στα χρονικά του θεσμού, σε διάστημα ενός έτους. για κάποιον ποδοσφαιριστή!

Πέραν των τελευταίων δύο μηνών της περασμένης χρονιάς το είχε κατακτήσει τόσο τον Φλεβάρη, όσο και τον Ιούνιο και μάλιστα έφτασε τον αριθμό των βραβείων που κοσμούν το παλμαρέ του διάσημου συμπατριώτη του στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων»: του Κριστιάνο Ρονάλντο!