La Liga: Ξεμάκρυνε στο +4 η Ατλέτικο Μαδρίτης με το 2-0 επί της Σεβίλλης (highlights)!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίζοντας σ' εξ αναβολής ματς 2-0 την Σεβίλλη πήγε στο +4 από την συμπολίτισσα Ρεάλ έχοντας και δύο ματς λιγότερα! Mε το ίδιο σκορ επέστρεψε στις νίκες κι Γρανάδα επί της Ουέσκα και βλέπει Ευρώπη.

La Liga: Ξεμάκρυνε στο +4 η Ατλέτικο Μαδρίτης με το 2-0 επί της Σεβίλλης (highlights)!

Ένα από τα τρία ματς που... χρωστούσε «ξεχρέωσε» και μάλιστα νικηφορά η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίζοντας στο «Μετροπολιτάνο» την Σεβίλλη με 2-0.

Αποτέλεσμα που την έφερε σ' απόσταση 4 πόντων από τη δεύτερη συμπολίτισσα της Ρεάλ παρότι έχει δύο ματς λιγότερα από εκείνη!

Η ομάδα του Σιμεόνε, που έδειξε να συνέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο (από την 3ης Κατηγορίας Κορνεγιά...) πέτυχε από ένα γκολ ανα ημίχρονο (17' Κορέα, 76' Σαούλ Νίγκεθ) για να κάμψει την αντίσταση των Ανδαλουσιάνων του Λοπετέγκι.

Νωρίτερα, ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Γρανάδα να «καθαρίσει» σ' άλλη εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με την Οσασούνα (2-0) και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε πριν από μερικά 24ωρα στο ίδιο γήπεδο από την Μπαρτσελόνα (0-4).

Ο Σουάρες στο 22΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το αυτογκόλ του Ερέρα έκρινε (ουσιαστικά) τον αγώνα στο Νουέβο Λος Κάρμενς.

Για την ομάδα της Παμπλόνα η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 4 σερί ισοπαλίες, με τελευταία αυτή με την Ρεάλ Μαδρίτης (0-0)

Βαθμολογία