Premier League: Boring boring Άρσεναλ, 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας (Highlights)!

Η Άρσεναλ ήταν κακή κι έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρεϊτς». Αποτελέσματα, βαθμολογία, Highlights από την Premier League.

Premier League: Boring boring Άρσεναλ, 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας (Highlights)!

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες η Άρσεναλ ξαναγύρισε στις κακές εμφανίσεις και έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρεϊτς».

Οι κανονιέρηδες κατέγραψαν κι ένα αρνητικό ρεκόρ. Δεν πέτυχαν γκολ στην έδρα τους κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για πρώτη φορά μετά από 21 παιχνίδια!

Η Τότεναμ κόλλησε στο 1-1 με τη Φούλαμ και έμεινε στο -6 από την κορυφή. Η φιλοξενούμενη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά χρειάστηκε VAR για να περισώσει τον βαθμό στο φινάλε.

Η ομάδα του Μουρίνιο άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με κεφαλιά ψαράκι του Κέιν και η Φούλαμ ισοφάρισε στο 74ο λεπτό με κεφαλιά του Καβαλέιρο.

Με αργά και σταθερά βήματα η Μάντσεστερ Σίτι πλησίασε ακόμη περισσότερο προς την κορυφή της Premier League, μετά από τη σημερινή της νίκη με 1-0 επί τη Μπράιτον, για την 18η αγωνιστική.

Το τέταρτο σερί «τρίποντο» για το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα προήλθε από το γκολ του 20χρονου μέσου Φιλ Φόντεν σχεδόν στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Γκολ που έφερε τους «πολίτες» στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ, ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο που σημαίνει πως είναι δυνατό να βρεθούν και στο -1.

«Πιο καλή η μοναξιά» σκέφτηκαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκαναν πράξη το τραγούδι του Γιάννη Πάριου κερδίζοντας στο Μπέρνλι την τοπική ομάδα με το μίνιμουμ σκορ σ' εξ αναβολής αγώνα.

Αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Σόλσκιερ μόνη πρώτη και στο +3 από τη Λίβερπουλ.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Πολ Πογκμπά από ασίστ του Ράσφορντ (71')

Είναι η πρώτη φορά απ' όταν αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που βρίσκονται σ' αυτή τη θέση μετά από 17 αγωνιστικές οι «κόκκινοι διάβολοι»...

Τέταρτη η Έβερτον

Εξάλλου η Έβερτον μ' ένα άλλο «διπλό» (6ο φετινό της) στο Γούλβερχαμπτον, επί της Γουλβς, με σκορ 2-1, ανέβηκε στην 4η θέση.

Nωρίτερα, με το ίδιο σκορ χάρη σε ένα πέναλτι του Σαρπ στο 73΄χάρισε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Premier League.

Ο Φερνάντες έκανε χέρι στο 73’ και το VAR έδειξε πέναλτι, με τον Μπίλι Σαρπ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

To έργο της έγινε πιο εύκολο καθώς στο 45΄η Νιουκάστλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φρέιζερ ο οποίος αντίκρυσε δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά!

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Σέφιλντ στο πρωτάθλημα μετά από το 3- 0 επί της Τσέλσι στις 20 Ιουλίου του 2020.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Τρίτη (12/1)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 1-0

(73' πέν. Σαρπ)

Γουλβς-Έβερτον 1-2
(14' Ρούμπεν Νέβες - 6' Αϊβόμπι, 77' Κιν)

Τετάρτη (13/1)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον 1-0

(44΄Φόντεν)

Πέμπτη (14/1)

Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας 0-0

Τρίτη (19/1)

Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ (20:00)
Λέστερ-Τσέλσι (22:15)

Τετάρτη (20/1)

Λιντς-Σαουθάμπτον (20:00)
Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15)

Πέμπτη (21/1)

Λίβερπουλ-Μπέρνλι (22:00)

*Εκκρεμεί ο ορισμός του αναβληθέντος παιχνιδιού Άστον Βίλα-Τότεναμ

Σε εξ αναβολής αναμετρήσεις:

Τρίτη (12/1)

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1
(71' Πογκμπά)

Τετάρτη (13/1)

Τότεναμ-Φούλαμ 1-1

(25΄Κέιν - 74΄Καβαλέιρο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ