Γιουβέντους: Νοκ άουτ ο Ντιμπάλα, χάνει Ίντερ και Νάπολι

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θα απουσιάσει για περίπου 20 μέρες από τη δράση λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο και μεταξύ άλλων θα χάσει τα παιχνίδια της Γιουβέντους κόντρα σε Ίντερ και Νάπολι για το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ιταλίας αντίστοιχα.

Γιουβέντους: Νοκ άουτ ο Ντιμπάλα, χάνει Ίντερ και Νάπολι

Ισχυρό «πονοκέφαλο» στις τάξεις της Γιουβέντους προκάλεσαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντινός επιθετικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της νικηφόρας (3-1) αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στην Σασουόλο για την 17η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και το ιατρικό επιτελείο της «Γηραιά Κυρίας» γνωστοποίησε ότι ο διεθνής άσος έχει υποστεί μικρή ζημιά στο αριστερό γόνατο που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για 15 με 20 μέρες.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 27χρονου σε σημαντικά παιχνίδια της ομάδας, καθώς μεταξύ άλλων ο Ντιμπάλα θα μείνει εκτός τόσο από το Κυριακάτικο (17/1) ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ στο Τορίνο, όσο και από την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στη Νάπολι (20/1) για το Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Τέλος, σημειώνεται ότι από το χθεσινό (10/1) παιχνίδι κόντρα στην Σασουόλο αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από την Γιουβέντους και οι Γουέστον ΜακΚένι και Φεντερίκο Κιέζα.

Η κατάστασή τους βέβαια δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο αμφότεροι εκτιμάται ότι θα απουσιάσουν από το μεθαυριανό (13/1) ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τζένοα στο Τορίνο, ώστε να προφυλαχθούν και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι απέναντι στην Ίντερ την προσεχή Κυριακή.