Γιακουμάκης για το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης γνωρίζει την αποθέωση στην Ολλανδία μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη της Φένλο επί της Βίλεμ, ενώ ο ίδιος τα άφησε όλα ανοιχτά για το μέλλον του.

Γιακουμάκης για το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει»

Το κεντρικό πρόσωπο στην Ολλανδία είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της Φένλο στην εκτός έδρας νίκη επί της Βίλεμ. Ο ίδιος, ωστόσο μίλησε για το μέλλον του και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Έλληνας επιθετικός με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βίλεμ έφτασε τα 12 και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος. Για τον Γιακουμάκη στάζουν μέλι οι συμπαίκτες του και είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας του, Ντάνι Ποστ, ο οποίος τόνισε: «Είναι σούπερ σημαντικός για εμάς. Διαθέτει ποιότητα και πάντα σκοράρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σενάρια για το μέλλον του πληθαίνουν και ο αθλητικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Σταν Φαλξ ρωτήθηκε για τον Γιακουμάκη και είπε:

«Δεν ανησυχούμε πως θα φύγει. Αρκετοί σύλλογοι μας έχουν ρωτήσει για τον Γιακουμάκη, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θα πρέπει να πέσουν εκατομμύρια στο τραπέζι και δεν το βλέπω να συμβαίνει σε τούτη την περίεργη και σύντομη μεταγραφική περίοδο. Τον χρειαζόμαστε πολύ για την παραμονή μας στην κατηγορία».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του σε ολλανδικά Μέσα τόνισε: «Θα δούμε τι θα συμβεί. Τώρα είμαι επικεντρωμένος στην προσπάθεια που κάνουμε για να κρατήσουμε την Φένλο στην Eredivisie, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».